zondag 9 augustus 2009




Het vieren van het goede nieuws!

Vrijdagavond met Irene, Arjan en Elaine naar de EthiopiĆ«r geweest om het goede nieuws te vieren. Een stoffig terrein met een aantal gezellige zitjes en een winkeltje. Redelijk eten, lekkere wijn en bier en goed gezelschap maakten de avond erg geslaagd. Daarna lekker koffie gedronken bij Arjan en Irene en leuke DVD’s meegekregen van engelse detectives voor mij en oorlogsdocumontaires voor Han. Al met al een zeer geslaagde avond!

Ook zaterdag waren we ons feestgevoel nog niet kwijt, hoppa ,met Stella, Robin en Wis lekker gaan eten bij de chinees in de buurt. Goed eten en een afgesloten speelterrein. Kunnen de papa’s en mama’s ongestoord eten en de kinderen vermaken zich prima! Zouden ze in Nederland ook moeten hebben. Alhoewel, hadden wij een jaar geleden ook niet kunnen waarderen denk ik, haha  Wederom erg gezellig!! Voor 50 Euro met z’n vieren eten en drinken (Paul en Wis eten met ons mee).

Op de koude bewolkte zondagochtend een telefoontje van Irene of we mee wilden naar Jolly Rogers, een groot speelterrein met springkussens, een zwembadje, leuke zitjes. Ook dat zagen wij wel zitten! Na een ritje van een half uur met Arjan’s auto kwamen we aan op een leeg parkeerterrein. Zou er echt niemand zijn? Maar nee hoor, daar zaten Stella, Robin en Wis met Frank en Jose en kleine Paul. Het zonnetje brak door, de kinderen vermaakten zich lekker met elkaar en wij aan de koffie / cappuccino, krantje erbij, goed gezelschap. Wat hebben wij het toch zwaar in Afrika!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten