maandag 8 juni 2009

8 juni
We hebben weer een beetje snelheid in onze internet. Een week helemaal gen internet en daarna zo langzaam dat een paar mailtjes binnenhalen een uur duurt met het nodige opnieuw aanmelden enzovoorts. Bankzaken niet mogelijk en communicatie met skype was ook niet mogelijk. Het is toch heerlijk dat skype, om even vrienden en familie te zien, ook al moet je op elkaar wachten met 3 seconden vertraging. Ook konden we af en toe onze hond zien bij onze buren. We praatten dan wat en zij hadden de camera dan op onze hond. Gelukkig hebben ze ook honden en snappen ze de prioriteiten, haha.
Ik ga toch nog naar de orange shop, ook al ben ik er zeker 8 uur geweest. Al gehoord dat de snelheid in Nairobi beter moet zijn. Ook gehoord dat de safari.com dongel UMTS heeft en orange EGPRS dus een generatie beter. Ook gezien dat bij eigenschappen beide een snelheid aangeven van 236 kb. Maar dit gaf hij ook aan toen de snelheid super traag was.
Van het weekend weer eens naar het vliegveld geweest. Nu net zolang gewacht tot de vliegtuigen kwamen. We vertellen Paul vaak dat we straks met het vliegtuig gaan en dat heeft hij ook meegekregen van het tehuis. Het wachten was allemaal een beetje saai maar toen er 3 achter elkaar kwamen, een propeller, keya airways en Jetlink, was het weer helemaal goed. En dat op een paar meter afstand. Wat een indruk maakt dat dan op zo’n kind. Zegt hij 2 dagen later tijdens het eten ; and the inside is like a bus. Weinig aan toe te voegen, sluit als een bus.!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten