dinsdag 30 juni 2009







25 juni
Real Estate in Nairobi. Na een week bellen met Nairobi is er een erg exclusief appartement via een bedrijf in Rotterdam, een goedkoper 3 slaapkamerappartement via een real estate agent. Het luxe appartement krijgen we maar geen contact mee en er was iemand ons voor die mocht beslissen. Het goedkopere appartement blijkt een lokkertje. Wat ze bijvoorbeeld wel doen is mensen naar Nairobi halen en dan is er iets tussen gekomen maar ze hebben wel andere opties. Dan rijden ze je de hele dag rond en moet je taxi ook nog betalen. Veel mensen besluiten dan maar iets duurders te accepteren. Voor €600 werd die aangeprezen en €1200 moest het opbrengen.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor een appartement dat onze guardian Bill heeft uitgekozen. Een 2 kamer appartement met een wasmachine. Belmont court aan de Argwing road appartement B 4.
Na een laatste bezoek aan New Life Home in Kisumu zouden we gaan. Paul reageerde anders tidens het laatste bezoek. Hij was minder enthousiast dan de twee voorgaande keren en was al erg bezig met vliegtuigen en Nairobi.

26 juni
En vrijdagochtend is het zover. We worden om half zeven opgehaald door Carol van het LAN om kwart over acht op het vliegtuig te stappen. Na het inchecken kun je buiten wachten op een soort tribune. Na een tijdje zie je de vliegtuig aankomen vliegen, landen en langstaxieen. Vol enthousiasme en veel foto’s later stappen we in de Fokker 28. Paul zit tussen ons en het is heel spannend, het hartje gaat als een razende tekeer. Pas als we opgestegen zijn komt de spanning eruit en gaat hij huilen. Hij wil uit het vliegtuig en vindt vliegen niet leuk meer! Maar nu gaan de gordellampjes uit en mag hij op mama’s schoot. Na wat sussen wordt hij rustiger maar de rest van de 30 minuten vlucht blijft hij op mamma’s schoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten