vrijdag 1 mei 2009

Dag 7 tot 11







Dag 7: Maandag de second opinion gedaan een medische test voor adoptie ouders om te zien of Paul gezond is. Het duurde erg lang voordat we bij de vrouwelijke kinderarts binnen mochten en toen we er waren mocht Paul niks aanraken. Vertel dat maar aan een kind na 2uur wachten.
Daarna nog naar een lab om bloed te prikken. Bij Daddy op schoot en mum arm vasthouden en prikken.. Hartverscheurend huilen maar als het voorbij is dat is het ook voorbij.
Dag 8
We zijnhier nog maar een week, maar het lijkt wel een maand. Je krijgt zoveel nieuwe indrukken op een dag. Vandaag zijn we verhuisd naar ons appartement, Groovehut appartments. We hebben een kamer met Keuken in één, een badkamer met douche en toilet,één slaapkamer en een balkon. We hebben een bed gekocht voor Paul op de markt. Het past net naast ons bed in de slaapkamer. Dit wordt wel erg krap, maar ja, het is even niet anders. Met een beetje geluk zitten we met een week of 4 in Nairobi.
Dag 9:
Afgesproken dat Paul vrijdag met ons meegaat. Superspannend hoor! Ineens 24 uur per dag bij elkaar.
Dag 10:
Gekeken naar een twee kamer appartement, maar dit is helaas pas over een paar weken beschikbaar.We blijven dus gewoon op onze plek. Paul meegenomen naar het zwembad waar hij bijna de hele middag bij Els op schoot heeft gezeten.
Dag 11:
Vandaag is de grote dag!!!!! We hebben inkopen gedaan voor het afscheidsfeestje van Paul . Dit is een soort ritueel wat ze voor alle kinderen doen die geadopteerd worden. Toen we aankwamen was Paul erg blij, er was een feestje! Arme jongen, straks moet hij afscheid nemen, ik krijg er helemaal buikpijn van.
Er werd gezongen en gebeden, cake, koekjes en popcorn gegeten. We hadden cadeautjes gekocht voor de verzorgsters en voor de verpleegster (Angela) en de maatschappelijk werkster (Silvia). Han heeft mooie woorden gesproken en iedereen bedankt voor het goede werk wat ze voor Paul en de andere kinderen doen. Na veel Bye-bye weggegaan met de tjuk-tjuk. Paul liep gelijk het hele huis door ( wastie snel mee klaar, haha). Fijn dat er ook kinderen binnen het appartementencomplex met hem wilde spelen. Daarna gezorgd voor een vol programma. Meehelpen koken, afwassen, douchen , yoghurt drinken, 2 tekeningen maken en tandenpoetsen. Paul in bed gelegd en de dag doorgenomen. Daarna gzegd ; je mag spelen maar je blijft in bed…. Na 2 minuten is het verdacht rustig, maar hij slaapt en hij slaapt tot kwart over 7… , goede matching!

1 opmerking:

  1. Hoi Han, Els en Paul

    Super dat Paul zich zo goed thuis voelt bij jullie, dat het verder allemaal goed loopt en dat jullie zo goed ontvangen worden.

    Liefs Gerianne

    BeantwoordenVerwijderen